Dekningsområde for FM og DAB for Radio Trøndelag
Radionyheter

Garanterer jackpot på 100 000 kr. i morgen

De fleste lokalradioer vil helst at jackpoten på radiobingoen Ikke går, i hvert fall ikke for ofte, men Radio Trøndelag er så sultne på å gi bort penger at de garanterer at jackpoten går i morgen. 

-Tirsdag 2. november holder vi på helt til noen har stukket avgårde med jackpot’n, sier daglig leder Thomas Küverling.

Han snakker selvsagt om radiobingoen som har vært en suksess for Radio Trøndelag i det siste, selv i konkurranse med Nea Radio, som også har suksess med sin radiobingo, delvis i det samme geografiske området.

-Tirsdag «tvangskjører» vi jackpot’n. Det vil si at en eller annen bingo-spiller garantert vil stikke av gårde med 100.000 kroner ekstra, forteller Küverling til Bydelsnytt.

Radio Trøndelag er i dag en av Norges største lokalradioer, målt i faktiske lyttere, og har konsesjon i 24 kommuner i Trøndelag. Lokalradioen har litt over 100 medarbeidere fordelt på 4 kontorer. Overskuddet fra radiobingoen pløyes inn i driften av Trøndelags-radioen og kommer godt med, men likevel er de mer opptatt av at lytterne skal vinne:

-Hver tirsdag deler vi ut faste premier på 24.000 kroner. I tillegg har vi en lykketallspott på 100.000 kroner hvor den som får bingo på ett av lykketallene vinner. Det er denne jackpot’n som nå skal ut, sier Küverling.

Jackpot er en pott som bygger seg opp hver gang den ikke går ut og etterhvert vil den nå 100 000 kroner, som er den høyest tillatte jackpoten på radiobingo. De fleste radioer øker sjansen for å vinne etter hvert som ukene går uten at jackpoten går, noe den da til slutt vil gjøre,  men at man garanterer at den går på et bestemt tidspunkt er litt uvanlig.

Så langt i år har Radio Trøndelag delt ut hele 1,8 millioner kroner i bingopremier, viser tall som Bydelsnytt.no refererer til.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.