Thomas og Johannes. Foto: Radio Trøndelag
Radionyheter

Gir bort annonser til lokalt næringsliv

RADIO Trøndelag slår et slag for trøndersk næringsliv og tilbyr bedrifter som sliter gratis reklameplass på lokalradioen. 

Trønderske bedrifter står i fare for å bli økonomisk rammet på grunn av koronautbruddet. Radio Trøndelag vil derfor tilby flere trønderske bedrifter gratis annonseplass i to uker i sendingene på RADIO Trøndelag.

Bedrifter som ønsker gratis reklame kan henvende seg til radiostasjonen innen utgangen av mars.

– Etter fristen velger vi ut bedrifter som har størst behov for  tøtte gjennom reklame i RADIO Trøndelag. Produksjon av reklamen vil være inkludert og bedriftene velger selv tidspunkt for reklamen, sier Thomas Küverling som er daglig leder i RADIO Trøndelag.

– Vi vil gjerne være med på dugnaden i forbindelse med koronautbruddet. Om vi kan vi hjelpe noen med å dra lasset på denne måten, vil vi bli veldig fornøyde, sier Küverling.

RADIO Trøndelag kan høres i store deler av Trøndelag på FM og/eller nettradio overalt der det er internettilgang. Lokalradioen opplyser at de har over 22.000 lyttere daglig og er en av Norges mest likte lokalradioer.

Er du en av de aktuelle bedrifter?

Send en e-post med din henvendelse til post@radiotrondelag.no. Skriv litt om bedriften din og hvorfor dere ønsker gratis annonsering på RADIO Trøndelag. Tidsfrist for innsending er 31.03.2020.

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar