Radionyheter

Gir bort båt med motor til heldig lytter

Radio 102 slakker ikke av på farten selv om sommeren er kommet, men i år blir det ikke noen sommerturné, slik tradisjonen har vært de siste årene. Men en del av de tradisjonelle sommmerkonkurransene blir likevel viderført og i hele sommer inviterer Radio 102 lytterne til å snurre lykkehjulet for å kjempe om en båt med motor.

Radio 102 har hvert år reist rundt i distriktet og besøkt markedsdager, festivaler og arrangement. I år er de fleste av disse avlyst grunnet Corona-pandemien og da har radiokanalen vært tvunget til å tenke alternativt. Blant annet er «lykkehjulet» videreført i studioversjon, etter at denne erstattet den tradisjonsrike «Flaskeposten» som konkurransekonsept i fjor.

Hovedpremien er en båt med påhengsmotor med en verdi på 11.000 kroner, levert av en lokal båtforhandler. For å vinne båten må lytteren treffe lykketallet som er 24. Alle som treffer på tallet 24 i løpet av sommeren er med i trekningen av hovedpremien.

– Dette er et litt annet konsept enn flaskeposten. Hovedpremien er som vanlig båt og motor, men det er umulig å gå fra en runde med lykkehjulet til Radio 102 uten å ha vunnet noe som helst.  Bak alle tall ligger det nemlig gavekort eller premier fra en rekke ulike bedrifter og samarbeidspartnere i lokalområdet, sier daglig leder i Radio 102, Thor Magnar Thorsen.

 

 

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar