Foto: Radio Latin-Amerika
Radionyheter

Gjør det skarpt i bedriftsfotball

Lokalradio er mer enn noen som snakker på radioen. Radio Latin-Amerika har nå det mestscorende laget i bedriftsfotball i Oslo.

– Laget vårt vant 5 -3 over Laila FC  mandag i Manglerudhallen. Det forteller en entusiastisk redaktør Hans Dahle i Radio Latin-Amerika.

Latin-Amerika FK – Foto: Radio Latin-Amerika

– Dermed er det vi som har skåret flest mål hittils, 82 tilsammen ved årets turnering, bedriftsidrett Oslo, fotball, menn, forteller Dahle til lokalradio.no.

Neste og siste kamp er  15 november, samme sted; mot Jernbanens Idrettslag.

– Vi blir nok champions i år, sier den optimistiske lokalradioredaktøren.

Foto: Radio Latin-Amerika

Latin-Amerika FK ble startet som et ungdomslag av Radio Latin-Amerikas medarbeidere for 4 år siden.  Det var ungdom 14 til 17 år som trente ukentlig, 2 ganger på Ekebergsletta. Latin-Amerika FK gjorde det veldig bra, vant flere viktige kamper og spilte på Norway Cup.

– Treningen ble lagt ned pga. pandemien, men vi har sammen med trener og lagleder satset nå på bedriftsfotball under Bedriftsidett Oslo, opplyser Dahle.

Kampene spilles på Manglerudhallen. Trener er Erick Rios (lagleder) og Miguel Angel Bravo. De fleste spillere har sine røtter i Chile, Peru, El Salvador og Cuba.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.