FOTO: GLR
Radionyheter

Gode digitale nyheter fra Finnmark

Nå kan du høre flere lokalradioer på DAB i store deler av Finnmark. Samtidig melder Radio Nordkapp om besøksrekord på sine nettsider.

Nå kan også innbyggere i Kautokeino få med seg det som skjer Radio Nordkapp. Det melder lokalradioen selv på sine hjemmesider.

– Lørdag kveld ble det mulig å høre Radio Nordkapp på DAB i Kautokeino, skriver de.

Det er lokalradioene Radio Nordkapp, Radio DSF, Radio Domen og GLR som samarbeider om DAB-utbygging i Øst-Finnmark og Indre Finnmark.

I januar ble det mulig å høre Radio Nordkapp i Karasjok. I august kom det lokalradio-DAB i Vardø.

Selv om Radio Nordkapp setter i drift DAB-sendere i Lakselv, Mehamn og Honningsvåg, vil lokalradio fortsatt sende på FM og internett.

Samtidig meldes det om en annen digital nyhet i Finnmark: August 2020 er den beste august-måneden noensinne på Radionordkapp.no målt i trefftall.

Radio Nordkapp måler blant annet unike brukere, økter og sidevisninger gjennom verktøyet Google Analytics. Aldri før har det vært høyere trafikk i august-måned på Radionordkapp.no enn i år.

Årets august slo fjorårets måned med vel 15 000 sidevisninger. I fjor var det en spennende valgkamp med mye lokal politikk i Radio Nordkapp.

Radio Nordkapp har målinger på Google Analytics fra 2012 og fram til i dag.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar