Programlederne i Radio 102 Foto: Radio 102
Radionyheter

Gode tall fra Radio 102

Radio 102 er en lokalradio som har levert gode økonomiske resultater gjennom flere år. Oppsummeringen for siste regnskapsår er både økt overskudd og økt omsetning. 

Lokalradioen for Haugesund og Karmøy kan se tilbake på ett år som gå både flere priser under Prix Radio og høye lyttertall. Nå foreligger også regnskapet for 2018 for Radio 102 AS og også her er det gladmeldinger.

Radio 102 AS fikk et driftsresultat på 761 000 kroner i fjor, det er en solid økning fra året før da resultatet lå på 559 000 kroner. Resultat før skatt gikk opp fra 579 000 kroner til 770 000 kroner.

Også omsetningen økte noe i 2018 og ble på 9, 794 millioner kroner. Det er 150 000 kroner mer enn Radio 102 omsatte før året før. Radio 102 AS er eid av Mediehuset Haugesunds Avis.

Redaktør Thor-Magnar Thorsen er beskjeden når Radio 102 går på nok et år med gode tall og utrykker til og med litt bekymring:

– Vi driver nøkternt, har sterkt fokus på kostnader og jobber hardt i alle ledd. Redaksjonen står på for å sikre fortsatt gode lyttertall som igjen gir markedsavdelingen vår et godt produkt de kan selge til våre annonsører, sier Thorsen og legger til at det er utfordringer i markedet:

Vi kunne gjerne tenkt oss noe høyere omsetning, men i dagens marked er det kanskje likevel bra å holde nivået, selv om fortsatt vekst i utgangspunktet er det vi sikter mot, sier Radio 102-sjefen til lokalradio.no

På de siste lyttertallene fra Kantar TNS oppnådde Radio 102 svært gode lyttertall i sitt eget område og kunne således påberope seg å være Norges mest populære lokalradio, sammen med Solørradioen.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar