Bjørn-Martin Brandett. Foto: Solørradioen
Radionyheter

Gratis radiofest i Hedmark

Det skjer mye i lokalradio-Norge om dagen, også utenfor selve radiobølgene. Solørradioen f.eks inviterer alle sine lyttere med på radiofest i morgen. Arrangementet er gratis og det forventes stappfullt hus. 

Hedmarksradioene har alltid noe på gang og denne helgen er det altså duket for radiofest med dansebandet Contrazt på Bjørkheim på Flisa. Det er gratis for alle som deltar, og akkurat det er viktig, mener Bjørn-Martin Brandett i Solørradioen:

–  Dette er en del av sponsordealen vi har med idrettslaget, og det er de som beholder inntektene fra salg i baren.  Vi står for markedsføringen, og gjennom våre kanaler når vi bredt ut, sier Brandett til lokalradio.no

I fjor kom det 500 mennesker og det er ikke plass til flere i lokalet så det er all grunn til å tro at det blir fullt hus i år også. Brandett mener dette gir radioen et godt rykte i lokalmiljøet:

– Vi skal ikke drive næring på fest og drikke, det er det andre som gjør fra før og vi skal ikke være en konkurrent. Samtidig betyr gratis inngang at det kommer mye folk, og at det er bra omdømmebygging for oss.

Dansebandet som er leid inn er Contrazt, som skal få folk til å danse i fire timer til ende. Denne type musikk er fortsatt veldig populært i denne delen av Norge:

– Dansemusikken står sterkt i vår region, og det er helt naturlig å velge et danseorkester når vi skal arrangere en slik fest, sier Brandett.

Sponsoravtalen det siktes til er at SolørRadioen har gått inn som hovedsponsor for Flisa AIL. Dermed ble stadion døpt om til «SolørRadioen Arena».

– Jeg synes det er utrolig spennende, og vi gleder oss veldig til å samarbeide med Bjørn-Martin og SolørRadioen. Avtalen er både viktig og stor for oss. Dette gir oss muligheten til å profilere arrangementene som skjer hos oss enda mer, gjennom hele året, sier Tore Huuse Øwre, leder i Flisa AIL, da avtalen ble kjent for 4 måneder siden.

Her er annonsen for radiofesten, hvis du skulle få lyst til å være med:

SolørRadioen inviterer til radiofest på Bjørkheim, Flisa, lørdag 1. oktober. Dørene åpnes klokka 20.00. Musikk fra klokka 22.00 til 02.00. Gratis inngang er sponset av Mobakk Bil og Service, Socrates Effektiv Bemanning, Kiwi Våler, Riseng Tele og Data, Flisa Fotball. iSolør.no og SolørRadioen. 18 års aldersgrense.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar