Nea radio sender. Foto: Ola Dragmyrhaug
Radionyheter

Har satt i gang sin egen beredskapsradio

Nea Radio etablerte i går nyhetsvakt på nett og radio som beredskapsradio for kommuner og fylke.

– Nea Radio har innført beredskapsradio og utvidet vaktordningen i forbindelse med koronasituasjonen vi står oppe i. Vi har også iverksatt strengere interne rutiner for å skjerme ansatte for smitte. Det opplyser daglig leder Stian Elverum.

For lyttere skal radioen gi et større tilbud enn normalt, både på nettavis og på radio. All lokal informasjon fra kommunale myndigheter som har meldt inn dette til Nea Radio vil bli formidlet videre så raskt som mulig. I tillegg er Nea Radio beredskapsradio gjennom en samarbeidsavtale med NRK og Statsministerens kontor. Hører du meldinga “viktig melding lytt på radio”, vil meldingene også bli gitt utover Nea Radios eter.

Det vurderes fortløpende utvidelser av nyhetstilbudet på radio, noe som betyr at alle viktige meldinger også blir gitt utover eteren.

– Den vanlige to minutters nyhetsmeldingen på hel (og halvslag mellom 06 og 10) vil bli utvidet etter behov. I tillegg kan du forvente nyhetsoppdateringer også på helg, dersom det skulle vise seg å være nødvendig, forteller Elverum.

For besøkende betyr dette at alle kontorer er stengt. Alle henvendelser skal gjøres pr telefon, enten det gjelder redaksjonelle henvendelser, annonsebestillinger eller andre henvendelser.


VIKTIG: Til alle i lokalradio: Hva gjør dere nå både internt og på lufta i forbindelse med Coruna-viruset? Gi oss beskjed på post@radionytt.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar