Foto: Nea Radio
Radionyheter

Hederspris til Nea Radio

Den populære lokalradioen Nea Radio i Trøndelag har blitt tildelt Årets hederspris av det lokale næringslivet. 

Under næringslivets julemøte på Selbusjøen Hotell & Gjestegård ble to priser delt ut. Prisen for årets bedrift gikk til Kyllo Maskin AS, og årets hederspris gikk til Nea Radio. Julemøtet ble arrangert av Selbu Sparebank, og prisene ble delt ut av banksjef Svein Ove Sandvik.

 – Når det gjelder årets hederspris, så var faktisk årets vinner en kandidat i begge kategorier. Juryen var enstemmig i sin konklusjon, skriver juryen i sin begrunnelse.

De fortsetter med å omtale Nea Radio med ord som satsing, kundefokus, kundeopplevelser, innhold og kompetanse går igjen når denne kunden omtales.

Nea Radio jubilerer i år, og det ble tatt med som argument for hedersprisen. I tillegg til at lokalradioen ekspanderer og viser stor villighet til å satse.  

– Offensivitet krydret med en god porsjon kompetanse og stå på vilje gir ofte veldig gode resultater, mener juryen og fortsetter: 

 – Denne kunden kan skilte med 32 % markedsandel i lokalområdene, og blant disse blir de brukt hver dag. Kan også kalle seg landets største innen sitt område, der de strekker seg fra Støren til Verdal.

Starten var faktisk på PMF i 1985, men fikk konsesjon året etter i Selbu. Vi ønsker derfor å overrekke årets hederspris 2016 til Nea Radio!

Mangeårig sjef i Nea Radio, Andreas Reitan var på plass for å ta imot hedersprisen på vegne av radioen.

Kilde: Nea Radio

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar