Thomas Mølstad og Øistein Wien Foto: Hedmarksradioene
Radionyheter

Hedmarksradioene satser på Hamar

Ny digital kanal, to nye ansatte og ny FM-konsesjon er bare noe av det som skjer nå for Hedmarksradioene, som nå lanserer en egen satsing på Hamar. 

HedmarksRadioene AS, lokalradioene i Hedmark, har hatt et fantastisk år. At de nasjonale kanalene har forlatt FM-båndet har gitt enorm lyttervekst, og omsetningen har økt stort. Selskapet omsetter i år for over 9 millioner kroner. I 2018 skal det trappes opp og satses videre, og særlig i Hamar-regionen.

To nye ansatte er på veg inn. Øistein Wien var salgssjef i Radio Hamar på tidlig 2000-tallet, og starter 2. januar i sin gamle jobb som salgssjef i HamarRadioen.

Thomas Mølstad har jobbet noe frilans for HamarRadioen siste år, men begynner fra 2. januar å jobbe fullt hos oss. Han har tidligere jobbet for blant annet NRK, P4, Radio Østlendingen og Radio Exact.

– Med to nye mann på laget i Hamar tror vi på ytterliger lyttervekst og omsetningsøkning. Det sier radiosjef Bjørn-Martin Brandett.

Han lanserer 1. januar en ny radiokanal: HamarRadioen HITS. Hamar-regionens egen hitstasjon formatert for unge lyttere og lyttere som er unge til sinns.

Stasjonen vil sende 24 timer i døgnet på DAB digitalradio og via nettradio, og konsesjon ble tildelt av Medietilsynet 21. desember. DJ Gøran Kristiansen skal sende frokostshowet på kanalen. Dette gjennom en samarbeidsavtale med Hamar Media, hvor også HedmarksRadioene AS skal leie lokaler fra nyttår i Hamar.

I tillegg har HedmarksRadioene AS blitt tildelt FM-konsesjon i Gudbrandsdalen.

– 2018 blir med andre ord et meget spennende radioår for oss, avslutter Brandett.

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar