Programleder Lasse Olsrud Evensen (th) sammen med daglig leder i Radio Randsfjord, Anders Taaje
Radionyheter

Henter kjente stemmer for å lede lokal NM-radio

Radio Randsfjord er den offisielle NM-radioen og har satt sammen et topptungt team under NM-uka på ski som finner sted på Lygna i Oppland. Programleder Lasse Olsrud Evensen har med seg Jarl Goli, Ståle Jan Frøynes og Roar Olsen under mesterskapet.

– Vi gleder oss til å være NM-radio. Da er det ekstra morsomt at vår lokale Hadelending, Lasse Olsrud Evensen, kjent fra TV2, TVNorge, NRK og Eurosport, har tatt programleder-ansvaret, sier Radio Randsfjords redaktør, Anders Taaje. Han er  teknisk sjef under mesterskapet på Lygna. Studioet er flyttet til en campingvogn oppe på skistadion på Lygna, og Taaje har en stor teknisk jobb med å rigge utstyr.

– Jeg ble veldig glad da Anders spurte. Jeg har jobbet masse med disse langrennsløperne på renn og treninger over hele verden, helt siden Dæhlie og Ulvang regjerte løypene. Og for et team jeg har fått med, sier Evensen entusiastisk.

Jarl Goli, sist kjent fra kjendis-Farmen på TV2, skal være medprogramleder og utegående reporter lørdag og søndag. Ståle Jan Frøynes, topptrener i friidrett og Eurosport-kommentator, skal være med på torsdag, og Hønefossingen Roar Olsen på fredag.

– Alle disse har masse erfaring. Jarl Goli er A-kjendis og blir med fordi dette var en ny utfordring som han ville prøve. Han jobber som programleder, konferansier, skuespiller og foredragsholder og har blant annet fortid som reporter i NRK-Oppland. Frøynes har tung idrettslig erfaring og er samtidig friidrettskommentator i Eurosport, mens Roar Olsen har erfaring fra lokalradio og NRK, forteller Evensen.

Arvid Holmlund, den lokale quiz-master, presenterer hver dag sin egen langrenns-quiz. Lytterne får også stifte nærmere bekjentskap med figuren Steve Stav, som er Hadelands nye supertrener i langrenn.

Det blir sendinger fra klokken 09.00 og hele dagen på torsdag. De andre dagene starter sendingene kl. 10.00. Her blir det intervjuer, trafikkrapporter, nyttig informasjon og selvfølgelig direkte rapporter fra løypa.

Sendingene kan du lytte til på www.radiorandsfjord.no

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar