Dyrskun. Foto: Hjalarhornet / Dyrskuradioen
Radionyheter

Hjalarhornet søker etter programleder/redaktør

Hjalarhornet et ute etter en medarbeider som kan jobbe med blant annet Dyrskuradioen og ta det daglige ansvaret for driften av lokalradioen. 

I annonsen står det blant annet:

HELE STILLINGSUTLYSNINGEN

Hjalarhornet Radio AS er ein lokalradio lokalisert i Seljord som dekker kommunane Seljord, Kviteseid og Nissedal på FM og store delar av øvre Telemark på DAB og nettradio. Seljord er eit godt utgangspunkt for sendingar under alt som skjer på Dyrskuplassen gjennom året.

Hjalarhornet søker etter ein medarbeidar som kan ha ansvaret for at sendingane går som dei skal. Du treng ikkje nødvendigvis lage alt innhaldet sjølv, men passe på at sendingane på lufta går som dei skal med fornuftig innhald.

Vi søker derfor etter ein programmedarbeidar eller redaktør i 40 % stilling. Dette er i fyrste omgang eit engasjement til 1/1-2022, men styret vil vurdere å forlenge stillinga.

Arbeidsoppgåver:

  • Ta imot og vurdere ny musikk
  • Lytte til lokale podkastar og vurdere om dei kan gå på radioen
  • Halde kontakten med programskaparane og bingovertane
  • Invitere lag, foreiningar og andre interesserte til å lage lokalradio
  • Planlegge Dyrskuradio og andre arrangement
  • Arbeide for å auke reklameinntektene

Kortfatta søknad sendast på epost til mikkel@rlink.no

For spørsmål om stillinga kontakt dagleg leiar Mikkel Aanderaa, 91303303, mikkel@rlink.no eller styreleiar Gunnar Eilefstjønn, gunnar@eilefstjonn.no

Søknadsfrist: snarest

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar