Foto: Radio Grenland
Radionyheter

Hva skjer på lokalradio denne uka?

Det er alltid noe spennende som skjer på din lokalradio. Her kommer en uformell oversikt over noe av det som står på menyen når det gjelder arrangementer og konkurranser på diverse lokalradioer. 

Flere lokalradioer i Norge har hatt suksess med drive-in-arrangementer i det siste. Denne uka arranger Radio Grenland drive-in-kino i Skien, i samarbeid med TA. Odeon Skien og Arkaden. Det blir drive-in kino på Skien brygge førstkommende fredag og lørdag!

Radio Grenland deler i den forbindelse ut billetter til forestillingene på lufta hver dag denne uka.

Radio Metro markerer at våren er kommet og vil kåre Norges verste utemøbel i samarbeid med Netthandelen.

– Neida, det trenger ikke være Norges verste, men vi vet at det kryr av gammelt rusta og slitt ræl der ute og derfor har vi lyst til å gi bort en Picasso spisegruppegruppe til en verdi av 10.000 kr til noen som fortjener det, skriver Metro på sine hjemmesider i dag.

Gå inn på Radio Metros Facebookside og legg igjen en kommentar og del gjerne et bilde av et slitent utemøbel, så er du med i trekningen.

Det er virkelig fart i radiobingoen i Trøndelag om dagen, både på Nea Radio og på Radio Trøndelag.

Nea Radio inviterer på Jackpotbonanza tirsdag 12. mai, med hele 6 muligheter til å vinne 100 000 kroner. Det er en rekke lykketall som gir lytterne denne unike muligheten i tillegg til en mindre pott på 10 000 kroner og 25 000 kroner i normale premier.

Også på Radio Trøndelag er det store muligheter for å bli rik om dagen. Det er tirsdagsbingo i RADIO Trøndelag 12.mai med 100.000kr i Lykketallspott med 4 lykketall, 23.950kr i ordinære premier med enkeltpremier opptil 7000kr !

Radio Ålesund har i dag kåret Månedens nyfødte, en månedlig konkurranse.

– Hver måned trekker vi ut en heldig nyfødt som får gavedryss fra våre samarbeidspartnere. Alt du trenger å gjøre er å sende inn fødselsdato, navnet til foreldrene og telefonnummer til Radio Ålesund. Ta gjerne med navnet, vekt og lengde på babyen. Nybakte foreldre blir oppringt første fredag i ny måned.

Alle kan melde på nyfødt og nybakte foreldre.

Klikk her for påmelding

Også 1 FM Molde har en lignende konkurranse:

Nybakte foreldre og nyfødte barn kan hver måned være med i trekningen av gavepakken Månedens Nyfødte på 1FM. Fyll ut skjemaet under!

Babyen må være født inneværende måned. Påmeldingen må være inne før trekning foretas. Følg med på 1FM. Har du ikke funnet navn til barnet enda, skriver du gutt/jente + etternavn.

1fm.no/baby

Hold oss gjerne orientert om hva som skjer av arrangementer og konkurranser på norske lokalradioer, send en epost til redaksjonen på post@lokalradio.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar