Studio i Radio Trøndelag. Foto: Kyrre Dahl
Radionyheter

Hvilken lokalradio betaler ut mest i bingo?

Radio Trøndelag er lokalradioen som har betalt ut mest i bingopremier på radiobingo de siste årene. Det kommer fram i et intervju i en lokal avis 

– Radio Trøndelag er den lokalradioen i Norge som betaler ut mest i premier på radiobingo, sier digital redaktør Jan Henrik Siraas til Stjørdals-nytt.

Lokalradio.no har ikke klart å uavhengig verifisere at dette er riktig, men Siraas virker svært sikker i sin sak overfor lokalmedia:

– Opplysninger viser at Radio Trøndelag er den lokalradioen i Norge som i løpet av de to siste årene har utbetalt mest penger i premier. Og hos oss går lykketallspotten ut flest ganger, slår Siraas fast.

Det som er klart er at Radio Trøndelag opplever at mange bruker tirsdagskvelden for å møtes til sosialt samvær i selskap med naboer eller venner. På «Coop’en» i Sørli lenger nord i Trøndelag er dette en lang tradisjon.

– Ifølge våre opplysninger er Sørli det stedet som har hatt denne tradisjonen lengst med sosialt samvær knyttet til radiobingo, sier Siraas, som forteller om lokalt bingoengasjement i Stjørdal også.

Radio Trøndelag viser bingotallene på nett i det øyeblikket de blir trukket.

LES HELE SAKEN

Med nye bingoforskrifter er det nå mulig å vinne opptil 100 000 kroner som jackpot i radiobingo. Den vinnes på forskjellige måte i de lokalradioer som har radiobingo

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar