Faksimile fra Sandnesposten
Radionyheter

Hysterisk sang om Jærradioen

Alle som har jobbet i lokalradio vet at det kan være både morsomt og utfordrende. En av selgerne i Jærradioen har nå laget en hysterisk sang om hverdagen der. 

Det er Vetle Høivik som star bak sangen, som er å høre på nettsidene til Sandnesposten under tittelen ” Vetle Høvik med hysterisk sang om arbeidshverdagen i Jærradioen”

Bakgrunnen for sangen og musikkvideoen skal være hans frustrasjon med å være den eneste hanen i kurven og at det betyr at han har ingen å snakke om fotball med:

– I salgsavdelingen er jeg den eneste gutten, og da er det ikke alltid fotball som står øverst blant temaene de ønsker å prate om, forteller Høivik til Sandnesposten.

Sangen ble laget som et innslag til radioens julebord.

– Jeg er ikke velsignet med tidenes sangstemme, så jeg måtte ty til rap, avslører Høivik.

Høivik er i tillegg til å være annonse-konsulent også en velkjent stemme og er å høre på flere av Jærradioens radioreklamer. Men internt faller han ofte av i samtaler med sine kvinnelige kolleger. Heldigvis får han snakket litt om fotball på fredager.

– Jeg og Rogvi Baldvinsson har fast fotballsending på fredager. Det blir som en time med fotball-terapi for min del, sier Høivik.

HER KAN DU SE OG HØRE MUSIKKVIDEOEN

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar