RadiOrakel 2016 Foto: radiOrakel
Radionyheter

Inviterer til kurs i radiojournalistikk

RadiOrakel inviterer til kurs i radiojournalistikk i februar. Det passer spesiellt godt for kvinner, men også menn kan bli med. 

RadiOrakel er en lokalradio i Oslo med lang historie. RadiOrakel beskrives som en idealistisk nærradio etablert i 1982. Radiostasjonen har kontorer på Blitzhuset og deler frekvensen 99,3 MHz på FM-båndet med Voice of Oslo.

Stasjonen beskrives gjerne som verdens eldste kvinneradio. Lokalradioen har mange frivillige medarbeidere, men minst 2/3 av bemanningen skal ifølge retningslinjene til enhver tid være kvinner. Minst 50 % av musikken som sendes skal være av kvinnelige artister.

Nå kan du blir med og lære mer om journalistikk i radio. Dette er invitasjonen fra RadiOrakel:

Ønsker du å lære mer om radiojournalistikk? Har du lyst til å bli en del av verdens eldste feministradio? radiOrakel arrangerer journalistkurs! Meld deg på til redaktor@radiorakel.no

23-24 februar får du muligheten til å bli en del av ensemblet i verdens tøffeste radio. Vi tilbyr grunnleggende innføring i radiojournalistiskk og presseetikk + en guide til verdens eldste feministradio sitt formål og historie.

Du får også en innføring i bruk av opptaksutstyr og redigeringsprogram. Enten du ønsker erfaring som journalist eller å starte ditt helt eget radioprogram, er radiOrakel stedet for deg!

Det hele finner sted i Pilestredet 30E, i 3dje etasje i radiOrakels studio og arbeidsrom.

Kurset koster 500 kr, som også gir deg ett års medlemskap i radioen.

Kurset holdes over to dager:
Lørdag 23. februar 11:00-16:00
Søndag 24. februar 11.00-16.00

MELD DEG PÅ: Ved å sende en mail med fullt navn til redaktor@radiorakel.no. Førstemann-til-mølla gjelder – så vær rask!

LES MER OM DETTE 

Du anbefales å høre litt på radiOrakel før du kommer. Det kan du gjøre på fm 99,3 hvis du er i Oslo, eller du kan streame live på www.radiorakel.no.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar