Jill Bottolfsen Foto: Privat
Radionyheter

Jill når nye høyder

Jill Bottolfsen forlot Radio Metro under korona-krisen, men har fått seg en jobb der det ikke er viktig å ha beina på bakken. 

Jill var morgenprogramleder i Radio Metro fram til mars i fjor da lokalradioen måtte foreta omfattende permitteringer på grunn av koronapandemien.

– Jeg har jobbet i radio siden 1989, og radio er en stor del av min identitet. Usikkerheten var stor og jeg mistet nok meg selv litt en stund, sier Bottolfsen.

Men, usikkerhet er snudd til glede. På bursdagen i slutten av desember fikk hun nemlig en svært hyggelig telefon fra Dinner in the Sky og et tilbud om å bli markedssjef.

– Konseptet er highclass, med høykvalitet på vin og mat og fantastisk utsikt, forteller den nye markedssjefen. Det blir altså mulig å ha en bedre middag med venner høyt oppe i en rigg med god utsikt over omgivelsene.

Foto: Dinner in the Sky

Riggen kommer i slutten av mai, i løpet av sommeren kommer Dinner in the sky til Kongsvinger (på festningen), Fredrikstad (festningen Gamlebyen), Oscarsborg og til slutt Stavern.

Jill har ikke glemt radio, og antyder at det kanskje blir radiosending fra toppen av en rigg, men er hemmelighetsfull på detaljene:

– Med min kompetanse som mediejente gjennom alle disse årene så passer rollen perfekt! Vi må se fremover skape eventyr til folket, opplevelser, trygg sosialisering….rett og slett vi trenger positive wibes!

Riggen er på ca 7 tonn, lengde 11,4 m,  bred 8,5, høyde 4,5 m samt koronavennlig (godt over meteren mellom hvert sete) Det er plass til 32 gjester i tillegg til kokker, serveringspersonale og sikkerhetssjef og under et stort sikkerhetsområde.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar