Fra Venstre: Kjell Andreassen, Svein Kandola, Runar Elde og Odd Johnsen, sørget for trekningen av julelotteriet 2016. Foto: Radio Nordkapp
Radionyheter

Jubelen sto i taket under juletrekning

Mange lokalradioer har egne julesendinger og Radio Nordkapp er en av dem. Lokalradioen i Finnmark har hatt stor suksess med sine julelotterier, både i egen regi og for andre, med vill jubel som resultat. 

Greta Andersen hørte på Radio Nordkapps julesending sammen med familie og venner da hun ble ropt ut som vinner av førstepremien i julelotteriet. Jubelen sto i taket, forteller den nybakte vinneren.

Andersen kan velge mellom snøskuter og båt med tilbehør. Mye tyder på at det blir ny båt i familien, men ingen ting ble bestemt lillejulaften.

I tillegg til førstepremien delte Honningsvåg Supporterklubb ut 39 andre gevinster i lotteriet. Det ble solgt 4 000 lodd, inntekter som går til fotballgruppa i Turn.

I gull-lotteriet var det ett lodd levert inn av Tone Lorentzen som ble trukket ut da Honningsvåg trakk gull-lotteriet i Radio Nordkapps julesending fredag kveld.

Det var styreleder Lars-Helge Jensen som var i studio fra Honningsvåg Handel og Industriforening. Vinneren var svært glad for premien, og fortalte direkte på radioen at hun synes det er viktig at befolkningen handler lokalt.

Lorentzen har tidligere vunnet hovedpremien i gull-lotteriet.

Lars-Helge Jensen var fornøyd med årets lotteri og julehandelen i Honningsvåg, melder Radio Nordkapp.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar