Radionyheter

Jul i Innlandet er tilbake

Jul i Innlandet er på lufta igjen. Dette er en lokal kanal som blander lokale slagere med internasjonale og nasjonale julefavoritter.

Jul i Innlandet er en radiokanal fra Lokalradioene i Innlandet som sender på DAB i Innlandet og via Internett. 1. november var kanalen igjen på lufta, og startet nedtellingen til jul.

Det spesielle med Jul i Innlandet er at det her er ekstra god plass til de lokale artistene og deres julelåter, men kanalen spiller også de mest kjente hitene som «Last christmas» og «All I want for christmas is you», forteller Lokalradioene i Innlandet i en pressemelding.

Gjennom lokalradioenes DAB-nett kan du høre Jul i Innlandet fra Eidskog i sør til Røros og Sjoa i nord. Bor du utenfor dekningsområdet kan kanalen tas inn på Internett.

Jul i Innlandet er på lufta helt frem til 31. desember, og er klar for å gi deg julestemning med lokal julemusikk når du er klar for det – og gjennom resten av året, skriver de.

Til lokalradioene: Vi vil gjerne høre hva dere gjør før og under julefeiringen i år! Julekanaler, julekalendere, julesendinger og alt som måtte ha med jul å gjøre på radioen. Send oss en epost på post@radionytt.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar