Ordfører Gry Fuglestveit i Notodden i julestudio hos Radio Grenland, Foto: Radio Grenland
Radionyheter

Julegjester med julenøtter på Radio Grenland

Radio Grenland er en av mange lokalradioer som markerer at det snart er jul på sin egen tradisjonelle måte. Det inkluderer både julegjester og julenøtter. 

Radio Grenland ringer julen inn med et variert utvalg av julegjester som besøker studio i Porsgrunn hver dag fra 09 til 10.

– Her møter vi et mangfold av kjente fjes fra Grenland og Telemark, være seg innenfor politikk, idrett eller kultur, forteller programleder Simon Laland.

Tradisjon tro blir gjestene utfordret til å delta på Radio Grenlands julenøtter, samt til å pynte eget julekort som de henger opp på Radiotreet i studio. På bildet ser du Notodden-ordføren fra et besøk i 2017.

Lokalradioen i Telemark forteller også at det bugner i premiebunken med både Nissejakt og julekalender!

–   I nissejakten får lytterne bryne seg på lokale rebuser der vi skal frem til ulike steder i Telemark, ved hjelp av noen kryptiske hint fra nissen, sier Laland til lokalradio.no

–  I julekalenderen deler vi daglig ut premier fra våre samarbeidspartnere til heldige lyttere som deltar på sosiale medier.

Ellers fortsetter Radio Grenland sin tradisjon tro med å teste juleøl og julebrus.

– Vil Telemarks egen “grumsete” oransje julebrus også i år seile opp som favoritt i Grenland? Svaret får vi i desember, avslutter Laland.

Tomas Bakken tester julebrus på Radio Grenland FOTO: Radio Grenland

TIL REDAKSJONER I LOKALRADIO: Lokalradio.no vil gjerne høre hva dere gjør i forbindelse med jul og advent. Har dere julekalender, julespesial eller noe som er spesiellt for årstiden, ta kontakt på post@radionytt.no. ( alt av interesse, har dere bare en setning lager vi en samlesak. Et bilde er fint )

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar