Noen av de som er med på juleradioen i Radio Trøndelag
Radionyheter

Juleradio dagen lang på Radio Trøndelag

Radio Trøndelag tar sjansen, selv om det er fredag den 13nde. Årets store juleradio er i gang.

Det er snart jul også i Trøndelag og det markeres selvsagt i Radio Trøndelag, soms sender Juleradio hele dagen lang. Det betyr direkte sending hele dagen, åpent hus og mange konkurranser.

– Vi får besøk av blant andre ulike artister, en kokk, en prest, en vinkjenner, det blir flere konkurranser gjennom dagen og ikke minst er det åpent hus for lyttere så alle er velkomne innom for å hilse på og ta seg en kakebit, forteller sendingsansvarlig Marianne Lie til Stjørdalsnytt.

Sendingen startet på Snåsa men resten av dagen sendes det fra lokalradioens lokaler i Stjørdal. Totalt 12 forskjellige programledere er med på dugnaden og noen av dem har faktisk sin første dag på radio.

Utover dagen er det mange konkurranser og det deles ut haugevis med premier. I gavesekken ligger blant annet gavekort som kan brukes til julegaver i lokale butikker og middager på diverse lokale spisesteder.

Det hele avsluttes med konsert og en tur på byen i kveld:

– På kvelden ønsker vi alle, ansatte, lyttere venner og ukjente velkommen til Sportsbaren og konsert med Harlekin, avslører Radio Trøndelag.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar