Radio E6, julesangstafett Foto: Mediehuset Opp
Radionyheter

Julesangstafett har blitt tradisjon på Radio E6

Lokalradioene har forskjellige måter å markere at vi er kommet til desember og snart er det jul. I Sør-Trøndelag er julesangstafett blitt en førjuls-tradisjon på Radio E6

Radio E6 har «Julesangstafett» hver tirsdag og fredag i desember i programmet nyhetsmorgen, som sendes mellom kl.9 og 10. Dette er et populært innslag, forteller Kerstin Bergenwall:

– Her inviterer vi bedrifter til å synge en julesang på direkten og samtidig utfordre en annen lokal bedrift til neste gang. Dette har etterhvert blitt en tradisjon i Radio E6, forteller hun.

– Mange spreke tiltak. Ofte stiller vår egen redaksjonsgitarist Morgan opp med akkompagnement for å hjelpe sangere som kommer i studio. Her er det alle nivåer av julesangere, noe som blir en frisk pust i lokalsendingen, forteller Bergenwall til lokalradio.no.

Radio E6 lodder samtidig ut 2 kinobilletter eller 2 badebilletter til Oppdal kulturhus som er med og sponser Julesangstafetten, til de som gjetter på riktig julesang.

– Vi gir en strofe fra en julesang og folk gjetter hvilken sang det er, sier hun.

Vi legger også til noen ekstrapremier med radiobingoblokker og i den siste sendingen før jul vinner man 2 stk billetter til Mediehuset OPP sin egen jubileumsshow i januar (2 forestillinger da OPP feirer 15 år).

Mediehuset OPP driver lokalradioen Radio E6 som har konsesjon i Oppdal, Rennebu og Midtre Gauldal. Lokalradioen sender på FM og vil fortsette med det i årene som kommer.

NB: Lokalradio.no vil gjerne vite hva som skjer på lokalradioene før og under julefeiringen. Send en epost til redaksjonen på post@radionytt.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar