Radiokameratene PRESSEFOTO
Radionyheter

Klart for kinofilm om lokalradio og DAB

Filmen Radiokameratene har premiere 22. mars. Dette er en kinofilm som handler om Bygderadio Vest og innføringen av DAB og som alle som jobber med radio bør få med seg. 

Lokalradio er i vinden som aldri før og nå inntar vi også kinolerretet. Et filmteam har fulgt medarbeiderne i Bygderadio Vest og slik blir det kinofilm av.

Dette er omtalen av filmen:

Folka i Bygderadio Vest kjempar med nebb og klør for å overleve på FM, etter at NRK og dei andre store har gått på DAB. For korleis skal ein lokal FM-radio driven av aldrande radioamatørar overleve i skuggen av den norske radiorevolusjonen? Radiokameratane er ein varm og sjarmerande feelgood-dokumentar om FM-radioen på Sunnmøre som går mot den digitale radiostraumen.

Radiokameratene SKJERMDUMP fra Trailer

“Hvis vi skal snakke stygt og banne – så sier jeg DAB!” Slik starter filmen Radiokameratene

Regien på filmen er ved Ingrid Ese og den blir distribuert av Tour de Force. Den får verdenspremière 22. mars på kinoene i Volda og Fosnåvåg, melder avisa Møre. Filmen har blant annet fått utviklingsstøtte fra Norsk filminstitutt

HER ER TRAILEREN TIL RADIOKAMERATENE

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar