Illustrasjon FOTO: Pixabay
Radionyheter

Konkurs for Kristen Nærradio

Det er over og ut for lokalradioen Kristen Nærradio Haugaland, som denne uka ble slått konkurs. 

Kristen Nærradio Haugaland AS meldte selv oppbud i Haugaland tingrett tirsdag.

Selskapet opplyste at den samlede gjelden er på 130.581 kroner og at selskapets aktiva vesentlig består i ukurant gammelt datautstyr som anses å være verdiløst, melder Roganytt.

Kristen Nærradio Haugaland (KNH) er et samarbeid mellom de ulike kristne organisasjonene i Haugesunds-området. KNH har tidligere delt sin FM-frekvens med Radio Haugaland og TVH-radio. September 2018 ble dette avsluttet.

Etter det har radioen sendt på DAB på P7 Kristen riksradio, men ikke innehatt en egen konsesjon hverken på FM eller DAB.

Som navnet tilsier var hensikten med KNH å være en kristen radiostasjon som skal sende program og kristen musikk til lyttere i alle aldre.

Kristen Nærradio Haugaland AS omsatte for 504.000 kroner i 2018 og fikk samme år et negativt resultat før skatt på 84.000 kroner.

Haugaland tingrett kom til selskapet antas å være ute av stand til å dekke sine forpliktelser etter hvert som de forfaller og at betalingsvanskene ikke er av forbigående art, melder Roganytt.

Advokat Jens Otto Haugland er oppnevnt som bostyrer og skiftesamling vil bli avholdt den 4. mars.

Det er uklart om det fortsatt blir noe sendinger fra Kristen Nærradio, nettsiden deres er ikke oppdatert siden september i fjor. Facebook-siden har ikke blitt oppdatert siden november

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar