Ørnulf Hasla mottok prisen da Valle radio fikk kommunens kulturpris 2021 - Foto: Skjermdump fra Live video
Radionyheter

Kulturpris til Valle Radio

Valle kommune har tildelt årets kulturpris til den lokale radioen, Valle Radio, for stor innsats for kulturlivet. 

Kulturprisen 2021 i Valle kommune ble utdelt denne helgen under Sauesjå-marknaden i Setesdal. Det var lokalradioen Valle Radio som mottok prisen.

– Valle Radio vil takke Valle kommune for tildelinga av Kulturprisen 2021. Det at vi får denne prisen er inspirerande for alle medarbeidarane i Valle Radio for å drifte radioen vidare. Det skriver redaktør Ørnulf Hasla i et innlegg på Facebook.

-. Vi vil takke medarbeidarane i Valle Radio som veke etter veke og år etter år lagar radioprogram. Det er dykk som danner grunnlaget for at vi fekk kulturprisen. Vi vil og takke alle lyarane, det er for dykk vi lagar radio, skriver Hasla.

Om Kulturprisen skriver Valle kommune:

– Kulturprisen skal stimulere kulturlivet i kommunen og gi honnør for ein spesiell innsats innafor kulturfeltet. Prisen kan delast ut til enkeltpersonar eller lag og organisasjonar som har tilknyting til Valle kommune.

Under utdelingen ble det spesielt nevnt innsatsen lokalradioen har bidratt med under 17. mai-feiringen i kommunen.

Valle Radio er lokalradio for øvre del av Setesdal. Lokalradioen ble etablert i 1997 og hadde til å begynne med rom i 3. etasje på det gamle kommunehuset i Valle. Men da Setesdalstunet ble bygd, fikk radioen plass i etasjen over Trygdekontoret. Der har radioen holdt til siden.

Lokalradioen sender på FM med flere frekvenser i Setesdal blant annet i Bykle og på Hovden. De kan også høres via nettradio.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.