RadiOrakel 2016 Foto: radiOrakel
Radionyheter

Kvinneradio søker ny redaktør

Norges største og første kvinneradio, ja faktisk verdens eldste, er på jakt etter ny redaktør. Her får du vite hva som kreves for å bli sjef for RadiOrakel!

– Har du lyst til å arbeide saman med engasjerte og kunnskapsrike radiovertar, journalister, dj er, teknikere, aktivistar og feministar for å lage verdens beste radio? Det er begynnelsen av stillingsannonsen som RadiOrakel har sendt ut.

RradiOrakel er verdens eldste kvinneradio og ble satt i gang i 1982, for å fremme kvinner i media.

– radiOrakel vil vere eit lysglimt i eit mediebilde som dessverre blir dominert av alt for mange kvite menn i dress. Dette er det viktigaste formålet med vår eksistens og arbeid. Men, vi er feminister og det er like viktig for oss å fremme transpersonar, og andre minoritetskjønn, sin rolle og posisjon i media og musikk. Bli med oss å knus sexisme, homofobi, transfobi og rasisme – gjennom LYD!

Som redaktør i radiOrakel vil du ha hovedansvaret for alt som sendes på radioen, i samarbeid med redaksjonsrådet. Redaktøren er i tillegg hovedansvarlig for den daglige driften, koordinering mellom styre, daglig leder og redaksjonsråd, samt innkallelse til månedloge medlemsmøtar.

Redaktørstillingen er honorert og man trenger å kunne jobbe 2-4 dager i uka.

RadiOrakel er en lokalradio i Oslo, med sendetid 13-19 på hverdager 11-19 på lørdager, i tillegg til nattsendinger. Frekvensen er FM 99,3 og studioene ligger i tredjeetasje på Blitz-huset.

– radiOrakel vil vere eit springbrett for alle som sitter inne med gode idear som bør sendast ut på lufta, eller har lyst til å lære seg radioteknikk.

– Høyres dette ut som en spennande jobb for deg? Eller vil du vite meir om kven vi er, eller er du interresert i å bli ein del av ein uavhengig og feministisk radio? Send epost til redaksjonsrådet på redsjef@radiorakel.no eller dagligleder@radiorakel.no så fort som mogleg.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar