Foto: Radio Latin-Amerika
Radionyheter

Lagde egen latinamerikansk musikkfest

Radio Latin-Amerika og samarbeidspartnere hadde eget arrangement under Musikkfest Oslo sist helg. Det var radioens medarbeidere som organiserte den latinamerikanske festen. 

– Endelig kunne vi feire Musikkfest Oslo igjen. Det sier redaktør i Radio Latin-Amerika, Hans Dahle.

Tidligere het det Musikkens dag som i år feirer 20 år. Det ble ingen Musikkfest Oslo ifjor på grunn av pandemien, derfor ble det feiret stort i år med over 50 scener i parker og utesteder rundt om i byen.

Det latinamerikanske musikkmiljøet hadde egen festival ved Torshovdalen. Dette er et samarbeid mellom Radio Latin-Amerika, Oslo kommune, Bydel Sagene, artister og flere frivillige organisasjoner, men det var radioens medarbeidere som organiserte selve arrangementet.

Foto: Radio Latin-Amerika

Konsertene startet kl. 12.00 og man holdt det gående til kl. 22.00. Nærmere 50 artister stilte opp, det var salsaband, reggateon, hip-hop, rap og alle tenkelige rytmer som ble sendt live på Radio Latin-Amerika, hele lørdagen.

– Responsen fra publikum var overveldende, forteller Dahle til lokalradio.no.

– Over tusen møtte opp i løpet av dagen. Det var også aktiviteter for de minste, både dukketeater, ansiktsmaling, fotball og underholdning.

Parken ble delt i fem kohorter med fysiske sprerrer mellom publikum for å hindre koronasmitte.

– Fantastisk hva lokalradio får til!, avslutter Dahle.

Foto: Radio Latin-Amerika

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar