Forsiden av programbladet til Radio Øst
Radionyheter

Lager programblad for trofaste lyttere

Norske lokalradioer driver med så mangt. Radio Øst i Østfold har til og med sitt eget programblad, som er veldig populært hos trofaste lyttere. 

Programbladet er ikke for alle i dekningsområdet, men det sendes til alle de som er Radio Øst venner, forklarer daglig leder Sølvi Olimb:

– Når de blir “Radio Øst venn” lover de å betale minimum kr 1.000,- hvert år. En giro på kr 250,- følger med programbladet hvert kvartal.  Som en takk tilbake får de programbladet hver måned med detaljert program for hver dag, forteller Olimb til lokalradio.no.

– I bladet informerer vi også om turer vi arrangerer, det er en hilsen fra daglig leder, vitser, kakeoppskrift, “I den store verden” og bilder fra turer og arrangement som Radio Øst har hatt, forteller hun.

I overkant av 1300 får bladet tilsendt, og er bladet forsinket i posten kommer det straks mange telefoner til Radio Øst.

– Mange gir uttrykk for at de setter stor pris på bladet, forteller Olimb.

Radio Øst ble etablert i 1983 og fikk konsesjon til å drive lokalradio året etter. Radiostasjonen har konsesjon for kommunene Sarpsborg og Råde og sender 24 timer i døgnet på FM 97,3, nettradio og DAB.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar