Illustrasjon Foto: Pixabay
Radionyheter

Lager VM-radio i Trøndelag

Budstikka/Radio Trøndelag satser stort på VM i Rallycross, som denne helgen går av stabelen på Lånkebanen i Stjørdal. En heldig konkurransevinner får møte Petter Solberg. 

Det er blitt en årlig tradisjon at lokalradioen har sendinger fra dette arrangementet. Radio Trøndelag og Budstikka Media hadde også sendinger fra Lånkebanen i 2014 og 2015.

Det er bygd opp et komplett studio nede ved baneanlegget der sendingene vil gå fra. Det er også satt opp en ekstra sender ettersom dekningsforholdene er litt dårlige for de vanlige senderne i dalsøkket som banen ligger i.

Denne senderen fungerer også som link ned til studio i administrasjonsbygget i Stjørdal sentrum, der radioen holder til, går det fram av søknaden Budstikka Media har sendt for midlertidig bruk av frekvens.

Publikum benytter seg av FM-radioer og mobiltelefoner for å lytte til informasjon fra PA-anlegget og kommentarene fra studio som legges ut på FM-nettet, opplyser lokalradioen.

I forbindelse med VM i Rallycross fra 10-12. juni har lokalradioen også konkurranse for lytterne men en solid premie. En heldig vinner får nemlig møte Rallycrosslegenden Petter Solberg på Lånkebanen.

Budstikka og Radio Trøndelag er to lokalradioer som arbeider tett sammen i sitt dekningsområde som er 24 kommuner i Sør og Nord-Trøndelag. Radioene sender til sammen døgnet rundt fra 4 forskjellige lokalkontorer.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar