Radisson Blu Trondheim Airport Hotel. Foto: Radisson Blu
Radionyheter

Neste landsmøte arrangeres i Stjørdal fra 16. til 19. april

Under festmiddagen på årets landskonferanse ble det avslørt at neste landsamling i regi av Norsk Lokalradioforbund skal legges til Stjørdal. Nå er også dato og konferansehotell bestemt. I tillegg utvides konferansen, som i år også er landsmøte, med en dag.

Landsmøtet 2020 blir avholdt på Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport i tiden fra 16. til 19. april. Radisson er et flott, moderne og relativt nytt hotell som ligger tett på av Trondheim Lufthavn Værnes, bare noen få skritt fra terminalbygget. Avstanden fra hotellet til Stjørdal sentrum er 3 kilometer.

Nytt foran landsmøtet neste år er at den faglige delen av konferansen starter allerede klokken 14.00 på torsdag, med et dedikert program rettet mot stasjonseiere, ledere og teknisk personell. Konferansestart på fredag blir som vanlig klokken 13.00 med offisiell åpning og fagprogram frem til ca 19.00. Lørdag starter programmet klokken 09.00 og varer frem til landsmøteforhandlingene starter ca klokken 14.00.

Landskonferansen ble sist arrangert i Stjørdal i 1991. Påmeldingen åpner i starten av desember og hele konferanseprogrammet blir lansert like over nyttår. Billettsalg og programoversikt lanseres på radiokonferanse.no, når dette er klart.

 

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar