Radionyheter

Lanserer egen lokal julekanal

Hedmarksradioene slår på stortromma før jul og lanserer nok en radiokanal. Denne gang noe så spesiellt som en lokal julekanal.

Jul i Innlandet lanseres på DAB og Internett 1. november, og skal være et lokalt alternativ til de nasjonale julekanalene.

– Hos oss får lytterne internasjonale, nasjonale og lokale artister. Vi ønsker at lyttere som forsvinner til andre kanaler for å finne julemusikk 24/7 skal finne et lokalt alternativ, og fortsette lyttingen i én av våre kanaler, sier radiosjef Bjørn-Martin Brandett.

Det er det første året Hedmarksradioene satser på en julekanal, men de har hatt suksess med å lansere tilleggskanaler tidligere, som for eksempel Solørradioen pluss.

Hedmarksradioene driver en rekke lokalradioer på FM og DAB i Hedmark, blant annet Hamarradioen, Elverumsradioen og Trysilradioen. De er også involvert i Radio Kongsvinger og har nylig lansert radiokanaler i nabofylket Oppland.

De opplever svært gode lyttertall og ved siste måling var lokalradio i Hedmark litt større totalt sett enn NRK distrikt i samme fylke.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar