Per Olav Andersen og selskapet Twentyfirst Venture utvider sin dekning på FM og DAB.
Radionyheter

Lanserer Metro og The Beat på DAB i Østfold

Twentyfirst Venture AS har lansert to nye radiostasjoner i Østfold. Både Metro Østfold og The Beat blir nå tilgjengelig for lyttere i hele Østfold på DAB. Det skriver selskapet i en pressemelding.

– Radio står sterkt i Østfold. Vi tror at formatene til både Radio Metro og The Beat passer godt for østfoldingene og vil gi et tilbud som ikke finnes i fylket i dag. For oss er det også viktig å bygge ut de områdene av Østlandet der vi ikke har vært tilstede. Nå kan vi tilby lytterne våre stasjoner sammenhengende fra svenskegrensen til Mjøsregionen eller til Buskerud, utdyper Per Olav Andersen i Twentyfirst Venture overfor lokalradio.no.

Metro Østfold er allerede tilgjengelig på FM i Askim og det pågår nå en utbygging av kanalens FM-dekning i Indre Østfold.

The Beat er en musikkanal med fokus på ny hitmusikk. The Beat har i de siste årene vokst til å bli en av de største radiokanalene for ungdom og yngre voksne på Østlandet.

Twentyfirst Venture AS driver radiostasjoner over hele Østlandet under merkevarene Radio Metro, The Beat og Radio Rox. Grupperingen har i følge pressemeldingen samlet ca 300 000 lyttere ukentlig. Selskapet leverte nylig tilbake sin lokalradiokonsesjon i Trondheim for å prioritere hovednedslagsfeltet på Østlandet.

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar