Lo-radioen i Grenland. Jan Erik Andersen til Høyre Foto fra hjemmeside
Radionyheter

LO-veteran gir seg etter 33 år på lufta

Jan Erik Andersen gir seg som programleder for LO Medias lørdagsmagasin på Radio Grenland. Han har holdt på siden 1985.

Andersen hadde sin første sending 20. august 1985. Hver eneste lørdag har han hatt ansvaret for lørdagsmagasinet til LO Grenland Media, på frekvensen til Radio Grenland i Skien, Porsgrunn og Bamble.

Han har sin siste sending i morgen på selveste 1. mai, melder frifagbevegelse.no:

Nå er det slutt for en av de virkelige radio-veteranene i LO-familien. Hver eneste lørdag har han hatt ansvaret for LO Grenland Medias lørsdagsmagasin. Og det er vel knapt en forbundsleder eller LO-leder disse årene som ikke har blitt intervjuet av Andersen.

1. mai legger han fra seg øretelefonene etter 33 år. Jan Erik Andersen har sin yrkesbakgrunn fra Borgestad fabrikker på Menstad, men det er bak mikrofonen til lokalradioen han er blitt kjent og kjær for Grenlands lyttere.

LO Medias lørdagsmagasin fortsetter, men altså uten Andersen bak mikrofonen. Slik blir magasinet markedsført av Radio Grenland:

Hver lørdag serverer LO Grenland Media sitt lørdagsmagasin. Her får du alt om aktuelle nyhetsaker, bakrunnsinfo, hissige debatter, innslag fra Radio Riks, hyggelig musikk og ikke minst trav- og tippetips.

1.mai er en dag som alltid har vært viktig for arbeiderbevegelsen og selvsagt også for LO Media Grenland som har ekstrasendinger denne dagen.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar