Oslo Rådhus. Pixabay
Radionyheter

Lokalradio aksjonerer for flyktninger

Radio Latin-Amerika i Oslo er en av flere organisasjoner som går sammen i en aksjon for flyktninger. Det er invitert til et åpent møte om hvordan man best kan hjelpe flyktninger.

En radiospot er vedlagt til bruk for alle radioer som vil sende den, og dermed støtte aksjonen:

“Utgangspunktet for møtet er et ønske om å bidra til å gjøre situasjonen for flyktninger i Oslo bedre. Mange sitter lenge på mottak og trenger noen å snakke med, nye venner, aktiviteter ute og inne, flere prosjekter for både unge og voksne. På møtet vil vi snakke om hvordan vi direkte kan hjelpe til.

Vi ser et stort positivt engasjement rundt mottakelsen av flyktninger til byen, men også negative holdninger og hat har fått grobunn. Alle skal behandles med respekt og medmenneskelighet – og dette er noe vi vil fokusere på”, går det fram av en pressemelding.

Åpent møte om hvordan vi best kan hjelpe flyktninger i Oslo
Lørdag 13. februar kl. 10.00 til 14.00 på Litteraturhuset. Ordfører Marianne Borgen åpner konferansen

De som inviterer til møtet er fire store innvandrernettverk og innvandrerråd i samarbeid med Enhet for mangfold og integrering i Oslo kommune og Radio Latin-Amerika: Innvandrernes Landsorganisasjon, INLO; Rådet for innvandrerorganisasjoner i Oslo, RIO; Kvinner i Fokus, KIF og ERAS-nettverket.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar