Lena Haarberg FOTO: Privat / Nea Radio
Radionyheter

Lokalradio arrangerer egen digital festival

Koronapandemien har ført til store utfordringer i flere bransjer. Både musikk – og mediebransjen er hardt rammet. Derfor arrangerer Nea Radio en egen digitalfestival. 

Musikkbransjen lider krafitg som følge av koronapandemien, det samme gjør mediebransjen som sliter med manglende annonseinntekter i denne tiden.

Lørdag den 4. april arrangerer Nea Radio sin første Digitalfestival. Dette blir en firetimers direktesending på radio og nett-tv, med mange artister i studio. De eventuelle inntektene fra dette vil bli delt mellom Nea Radio og artistene som bidrar.

– For å forhindre smittefare har vi satt en begrensning på at vi maksimalt kan ta i mot de som kan stille som trio, slik at vi kan holde oss innenfor kravene og kun være fem personer i rommet samtidig, opplyser Nea Radio.

Følgende artister blir med under lørdagens Digitalfestival: Lena Haarberg, Arne & Simen fra Beist, Vindstad, Kent Aune, Petter Wavold, Thomas Taylor og Stig Nergård. I tillegg skal komiker Hroar Wold Nordhaug bidra.

Programlederne Runar Kjøsen og Baard Danielsen fra Nea Radio lover god stemning.

– Vi skal gjøre så godt vi kan for å gi seere og lyttere god underholdning gjennom disse fire timene, og håper mange møter opp på våre nettsider denne lørdagen, sier Kjøsen.

Kilde: Nea Radio

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar