Aud Margrethe Pedersen og mannen Oskar FOTO: Hedmarksradioene
Radionyheter

Lokalradio delte ut over 100 000 kroner

Det er stadig flere lokalradioer som har satt opp jackpoten i radiobingoen til 100 000 kroner. To radioer i Hedmark har allerede delt ut en slik kjempepremie.

Under tirsdagens radiobingo i SolørRadioen og ElverumsRadioen plottet Aud Margrethe Pedersen inn lykketallet 4 da hun fikk bingo, og med det vant hun tidenes gevinst på radiobingo i Hedmark.

Aldri før har noen i Hedmark vunnet mer på radiobingo enn det Aud Margrethe Pedersen fra Rena gjorde tirsdag 14. mai. Som vinner av den tredje rekka på spill fire, og med bingo på lykketallet, innkasserer hun hele 104.000 kroner!

– Det er nesten så jeg ikke tror det ennå, sa Pedersen rett etter bingoen tirsdag.

Den nye bingoforskriften som kom i januar åpnet opp for at lokalradioene kunne øke lykkepotten til 100.000 kroner. Det har nå Radio Kongsvinger, SolørRadioen, ElverumsRadioen, TrysilRadioen, ØsterdalsRadioen, HamarRadioen og GudbrandsdalsRadioen gjort. Økt premie har naturlig nok gjort at flere nye spillere har kommet til.

Aud på sin side har spilt bingo «i alle år».

– Mannen min, Oskar, og jeg spiller radiobingo hver tirsdagskveld. I tillegg spiller vi på Radio Midt-Østerdal på fredagskveldene. Det er liksom litt avveksling fra TV-tittingen, og veldig spennende. Også å vinne en slik gevinst da! Sier Pedersen.

Hva pengene skal brukes til har hun ikke bestemt seg for ennå.

– Det har fortsatt ikke gått opp for meg at jeg har vunnet 104.000 kroner. Men ryktene sprer seg, og jeg har fått mange gratulasjoner fra folk som har fått det med seg. Pengene kommer godt med, smiler Pedersen.

Hun har tidligere vunnet 4.000 kroner noen ganger, men har aldri vært i nærheten av en slik sum. At det blir mer radiobingo fremover nå er helt sikkert:

– Ja, vi er på plass igjen tirsdag vi, smiler Pedersen.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar