Alexander Bryntesen, foto: Radio Toten
Radionyheter

Lokalradio er relevant, mener ordfører

 – Radio Toten har ved flere anledninger vist at de er relevante, det sier ordfører i Vestre Toten, Stian Olafsen i et oppslag i lokalavisa. 

Radio Toten er med på lyttertallene igjen etter en pause og klarer å kapre en sjetteplass blant landets mest populære lokalradioer i fjerde kvartal 2020.

Det har ikke gått ubemerket hen, hverken hos den lokale avisa, Oppland Arbeiderblad eller på ordførerkontoret:

– Med nesten 30.000 potensielle lyttere i de to Toten-kommunene, må da dette være veldig bra tall, sier en imponert Olafsen som ser verdien av å ha en lokalradio i nærområdet.

– Sett fra kommunens ståsted er det viktig for oss å få ut informasjon om det som foregår i kommunen, og der har lokalradioen alltid vært en god informasjonskanal. Det være seg å overføre kommunestyremøter eller å gjøre intervjuer, sier Olafsen til OA. Han mener forøvrig at tida der lokalradioer kun spilte musikk bare avløst av pludring med naboen på eteren, er forbi.

Jorid Leirdal og Angelina Amlien, programledere. Foto: Radio Toten

 – Vi er kjempeglade for at vi gjør det så godt, sier Alexander Bryntesen som er den eneste ansatte i Radio Toten.

Resten av staben består av entusiastiske frivillige som leverer innhold som tydeligvis frister lyttere.

– Vi har godt med lyttere i aldersgruppen 40 år og oppover. Utfordringen er å treffe de under 40 år, men der er vi i ferd med å ta grep, sier Bryntesen og sikter blant annet til «Damelaget» med tospannet Angelina Amlien og Jorid Leirdal som har blitt en suksess, skriver Oppland Arbeiderblad.

LES HELE ARTIKKELEN

Radio Toten er en lokalradio som dekker Østre og Vestre Toten i det som nå heter Innlandet fylke.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar