Hanne Larsen og Martin Hovden i Radio Alta FOTO: KITA EILERTSEN / ALTAPOSTEN
Radionyheter

Lokalradio fikk kake fra lytterne

Det er flere lokalradioer som gir ut kake til sine lyttere. I Finnmark er det tydeligvis omvendt. Programlederne i Radio Alta har fått kake fra “kroniske” lyttere. 

I går formiddag deiset en formidabel marsipankake inn i mediehuset Altapostens lokaler med den hyggelige påskriften:

«En riktig god jul og et godt nyttår hilsen alle de kroniske Radio Alta-lytterne og de andre på Østlyngens bakeri».

Moroklumpen Martin Hovden i Radio Alta truet riktignok med å spise hele kaka selv, men hans bedre halvdel på radioen Hanne Larsen, ilte til og fikk berget unna godbiten, før han gjorde alvor av planene, skriver Altaposten om begivenheten.

– At lytterne på bakeriet tar seg tid og råd til dette, midt i en hektisk førjulstid, er nesten rørende, sier Larsen før Hovden overtar.

– Vi vet at der er noen kroniske lyttere nede på bakeriet, som følger oss hver eneste dag, så dette er veldig hyggelig. Men vi ber andre lyttere om ikke å begynne sende flere kalorier hit. For det trenger vi ikke. Biler, scootere andre ting kan vi derimot ta imot med takk, skøyer han.

Radio Alta er eid av Nordavis AS som driver mediehuset Altaposten. Lokalradioen er en av flere som har fått økt oppslutning etter at rikskanalene sluttet å sende på FM i nord for nøyaktig ett år siden.

Radio Alta ligger inne på lista over de 15 mest populære lokalradioene i Norge, målt i oppslutning i eget område.

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar