Bitten Svendsen og Gry Bråtømyr. FOTO: RADIO RIKS
Radionyheter

Lokalradio med egne nyttårstaler

2019 er snart over og vi går inn i et nytt og forhåpentligvis spennende radioår. Dette blir markert på en litt spesiell måte i Oslo. 

Vi er etter hvert blitt vant til at Kongen og Statsministeren taler til folket via TV-skjermen på Nyttårsaften og 1. nyttårsdag. Det gjør de også i år, men det hindrer ikke at andre også kan holde nyttårstale.

Det er tydeligvis det de mener i Radio Riks, som sender på FM 101,1 i Oslo-området. Lokalradioen har rett og slett bestilt sine egne nyttårstaler.

På nyttårsaften kl. 18.05 en snau time før kongen holder sin tale kan du høre lederen av Norsk Bluesunion, Bitten Svendsen, holde sin første nyttårstale på radioriksoslo.no FM 101.1

Nyttårsdagen vil leder avNorsk Jazzforum, Gry Bråtømyr, holde sin tale på samme kanal ca kl. 19.05, opplyser Radio Riks.

Vi i lokalradio.no vil ønske alle:

GODT NYTT ÅR!

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar