Thor Magnar Thorsen fyller 50 år. Skjermbilde.
Radionyheter

Lokalradioen invaderte redaktørbolig på 50-årsdagen

Redaktør i Radio 102 og nestleder i Norsk Lokalradioforbund, Thor Magnar Thorsen, fyller 50 år i dag. Det ble behørig markert med en overraskende direktesending gjennom hos jubilanten. 

Thorsen hadde tatt seg en fridag i forbindelse med jubileet og hadde håpet på å sove lenge ( og kanskje frokost på sengen?)

De planene ble det ikke noe av da en haug med folk sto på døra klokka 07 på morgenen. Musikanter fra Haugesund Ungdomskorps spilte opp og marsjerte like godt rett inn i huset, der en fortumlet Thorsen såvidt fikk på seg klærne før kamerateamet rakk opp.

Opptrinnet gikk ikke bare live på Facebook. Dette gikk selvsagt også samtidig på direkten på hans egen radiostasjon, Radio 102, til tross for at redaktøren selv var helt uvitende om stuntet. Resten av morgensendingen gikk fra Thor Magnars kjøkken på Sveio. Selvsagt med bursdagssanger og gratulasjoner.

SE VIDEO PÅ FACEBOOK

Radio 102 er en av landets mest suksessfulle lokalradioer som gjennom mange år har ligget blant de aller mest populære lokalradioene i landet, og i tillegg har hatt relativt god økonomi gjennom mange år.

LOKALRADIO.NO GRATULERER THOR MAGNAR THORSEN MED DAGEN

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar