Radionyheter

Lokalradioforbundet blir leietaker i Pressens Hus

Norsk Lokalradioforbund har inngått avtale om leie av kontorplass i Pressens hus. Dermed blir forbundet leieboer sammen med 11 andre bedrifter og organisasjoner med tilknytning til mediebransjen.

Pressens hus åpner vinteren 2021 og ligger i Skippergata i Oslo. Pressens hus skal være landets viktigste møtested for å diskusjon om journalistikk, ytringsfrihet og mediepolitikk. Elleve organisasjoner og bedrifter vil holde til i huset som skal syde av aktivitet og debatt. Det blir utstillinger, presse-quiz og debattmøter – både av det fysiske og det digitale slaget.

Forbundet vil fremdeles ha sitt hovekontor i Kristiansand men vil  disponere et kontor og møtefasiliteter i Pressens hus.

Organisasjonene som samarbeider om Pressens hus: Norsk Presseforbund, Fagpressen, Faktisk, Institutt for Journalistikk, Landslaget for lokalaviser, Mediebedriftenes Landsforening, Norsk Journalistlag, Norsk Lokalradioforbund, Norsk Redaktørforening, NTB og SKUP.

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar