Foto: Radio Loland
Radionyheter

Loland på plass i julegada i år også

Julegada i Vennesla er åpen med solide korona-tiltak og Radio Loland er tradisjonen tro på plass med egen bod. 

Hvert år blir det arrangert julemarked i sentrum av Vennesla og lokalradioen er med på arrangementet som lyser opp tilværelsen med flere boder og innslag.

Julegada i Vennesla – Foto: Radio Loland

Arrangementet er litt begrenset i år på grunn av korona-tiltak, men stemningen sies å være god. Julemarkedet varer ut uka.

Det så mørkt ut for julegada tidligere i uka, men kommunen kom fram til at det var helt OK arrangement utendørs:

– Kriseledelsen mener Julegada som handelstiltak og utendørsaktivitet kan fortsette. De ulike arrangørene må selv tilpasse aktiviteten til nye regler og råd og anbefalinger. Innendørs-aktiviteter vil nok i stor grad bli avlyst – siden regelen nå er maks 50 på tilviste plasser, melder kommunen.

Utendørs er gågata i Vennesla å regne som en hvilken som helst annen handlegate – og det er ikke pålegg om begrensninger i julehandel i byer, tettsteder eller på kjøpesentre.

Foto: Radio Loland

Som sagt er det ikke første gang Radio Loland er med og sender blant annet direkte fra arrangementet. Dette sa redaktør Frode Bjorvand til lokalradio.no i 2019:

– Radio Loland har sin egen bod, der vi treffer lyttere, selger lodd, bingoblokker, gavepakker og deler ut kaffe. Vi kommer også til å kjøre flere livesendinger i løpet av uken, sa redaktør  Bjorvand.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.