Maiken Gjærevold Woldseth, foto: Nea Radio
Radionyheter

Maiken er tilbake bak mikrofonen

Maiken Gjærevold Woldseth er ansatt som redaksjonsleder ved Nea Radios avdelingskontor i Selbu. Hun har også tidligere jobbet i lokalradioen. 

Gjærevold Woldseth begynte i sin nye stilling 1. februar, men har tidligere hatt engasjement i radioen og kjenner både Nea Radio og Neadalføret godt fra før. Mange av lytterne vil nok også glede seg over å ha henne tilbake «på lufta».

Woldseth er utdannet sosionom og har blant annet jobbet i Trondheim kommune, men har nå flyttet tilbake til Selbu sammen med ektemann og to barn etter flere år i Trondheim.

– Vi er svært glad for å ha Maiken tilbake i rekkene. Dette vil bety mye for vår satsing og tilstedeværelse i Neadalen, sier konstituert redaktør Per Magne Moan.

Nea Radio, som sender på DAB og FM i store deler av Midt Norge, har i dag fire redaksjoner spredt ut over Trøndelag og en lytterskare på over 60.000 lyttere i uka. I tillegg har Nea Radio et nært samarbeid med Radio E6 på Oppdal.

Nylig ble det også kjent at Karin Jegtvik er ansatt som ny ansvarlig redaktør i Nea Radio. Hun overtar etter Andreas Reitan, som var med og startet lokalradioen.

Tags

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar