Programleder Stian Elverum produserer ettermiddagssending fra Nea Radio i Røros (Foto: Pål Lomeland)
Radionyheter

Mange vil jobbe i lokalradio

Interessen er stor for å jobbe i lokalradio. Det er inntrykket for Nea Radio, som er svært fornøyd med den store interessen de har fått på sin utlyste journaliststilling. 

Nea Radio har søkt etter en journalist, i en nyopprettet stilling i et nytt avdelingskontor i Stjørdal. Stillingsannonsen finner du blant annet her på lokalradio.no

– Ja, vi har søkere fra flere steder i landet, flest fra Midt-Norge, og også fra utlandet, sier redaktør Andreas Reitan.

Han bekrefter at nedskjæringene i avishusene også vises i søknadsbunken. Søknadsfristen går ut 20. november.

– Vi har mange kvalifiserte søkere allerede, men tar gjerne imot flere, sier Reitan til sin egen nettside. Søknadsfristen går ut søndag.

HER FINNER DU STILLINGSANNONSEN

Nea Radio har til og med planer om å ytterlige utvide staben og varsler at de vil lyse ut en stilling som salgssjef i Nea Radio med det første:

– Vi vokser og er på jakt etter en person som vil få salgs- og budsjettansvar for reklame på radio og nett.

Sammen med planlegging av nye kampanjer og produkt i et nytt og større nedslagsfelt, vil dette bli den spennende hovedoppgaven for en kreativ og initiativrik person som vil bygge teamet til en av de mest spennende mediebedriftene i Norge for tida, sier redaktør Andreas Reitan.

Nea Radio er landets mest populære lokalradio, målt i lyttertall i sitt eget område. Radiostasjonen kan også vise til god økonomi. Radioen har konsesjon i Selbu, Røros og Holtålen og har nylig også startet sendinger i Stjørdal. Nea har også DAB-konsesjon for store deler av Trøndelag.

NEA RADIOS HJEMMESIDER

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar