Margrete Tveit fra Radio Filadelfia mottok hedersprisen fra Kristent Radioforum
Radionyheter

Margrete Tveit hedret med pris fra Kristent Radioforum

Margrete Tveit fra Radio Filadelfia i Kristiansand ble i helgen hedret med Kristent Radioforums hederspris. Prisen som deles ut annethvert år ble tildelt i forbindelse med forumets årsmøte i Oslo.

Tveit (46) har bakgrunn fra Mediehøgskolen på Gimlekollen i Kristiansand og er i dag daglig leder for Radio Filadelfia.

Vinneren av prisen har vært ansatt i Radio Filadelfia de siste 14 årene og er en svært dyktig redaksjonsleder og programleder. Med sine utpregede stayerevner har hun bidratt til veksten og utviklingen i Radio Filadelfia, heter det i juryens begrunnelse.

Juryen som var bestod av Ragnar Sjølie, Geir Magnus Nyborg og Vigleik Brekke skriver videre at Tveit i løpet av det siste året har vært en av drivkreftene i opprettelsen av DAB-radioen Radio 3,16. I følge redaktør i Radio Filadelfia, Wiggo Skagestad, hadde denne satsingen neppe sett dagens lys uten Margrethes sterke engasjement og medvirkning. Menigheten Filadelfia Kristiansand har markert seg i byen med sitt store menighetssenter i Q42. Dette senteret gir rom til et omfattende TV-arbeid og Radio Filadelfia/Radio 3.16.

– Dette er et mediesenter med store framtidsmuligheter der Margrethe Tveit er en viktig nøkkelperson, skriver juryen.

Årsmøtet i Kristent Radioforum samlet 25 representanter fra 13 av de største kristne radioene i landet, i følge styreleder Ivar Eiken.

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar