Foto: Radio Nord-Norge
Radionyheter

Markerer radioens tilbakekomst i Sortland

Radio Nord-Norge sender direkte fra Kulturfabrikken i Sortland i dag, og utvider stadig sitt dekningsområde.

– Fredag 14. september får vi endelig radiosending fra Sortland igjen, og i den forbindelse inviteres dere til å slå av en prat i studio i løpet av maratonsendingen. I denne maratonsendingen vil vi presentere «HverdagsSortland» for hele landsdelen, og ønsker å ha interessante gjester innom vårt studio på Kulturfabrikken, skriver Radio Nord-Norge i en pressemelding.

Radio Nord-Norge er det nyeste tilskuddet på en flora av lokalradioer i Nord-Norge. De har som mål å på en eller annen måte dekker alle de tre nordligste fylkene i landet. De har blant annet gjenopprettet sendinger på FM i Mosjøen.

Radio Nord-Norge sender også på DAB i Oslo og Akershus og på Fm en rekke steder, via samarbeid med andre lokalradioer:

– På FM sender vi i Båtsfjord på fulltid, og har i Harstad samsending med Radio Harstad. I tillegg er vi i gang med prøvesendinger enkelte andre steder. Vi har fått konsesjon for mange flere områder, men det tar naturligvis litt tid å få på plass sendere, sier  Daniel A. Hansen, avdelingsleder for Radio Nord-Norge til vol.no

Han kan fortelle at de ser ut til å få bra oppslutning på sin satsing i Sortland.

– Rekruttering av gjester går bra! Folk viser interesse og synes det er flott at vi etter 17 år igjen får radio produsert på Sortland, forteller Hansen.

Radio Nord-Norge har så mange jern i ilden at det er vanskelig åfølge med, blant annet har lokalradioen inngått et samarbeid med Bødoposten.

Medarbeiderne i lokalradioen har et mobilt studio som de reiser med og i august var deg blant annet på plass i Brønnøysund med lokalt innhold på gjestehavna.

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar