Foto: Radio Harstad
Radionyheter

Markerer slutten av året med maratonsending

2020 nærmer seg slutten. Radio Harstad vil avslutte annerledesåret på skikkelig vis. Fredag 18. og lørdag 19. desember blir det en 30 timer lang julemaratonsending.

– Mange ungdommer i sving døgnet rundt, mange ulike shows, premier hver time og veldig god stemning, opplyser Radio Harstad.

2020 har bydd på utfordringer for mange her i landet, også landets eneste ungdomsstyrte radiostasjon Radio Harstad.

 – Vi har måttet stenge helt ned over lengre perioder, hatt begrensninger i antall besøkende og ellers måtte tilpasse oss smittevernregler og den nye hverdagen. På tross av dette har ungdomsradioen rekruttert mange nye medarbeidere fra hele kommunen, vi har til og med medlemmer fra flere av nabokommunene, Kvæfjord, Evenskjer og Ibestad er sterkt representert i crewet, står det i en pressemelding.

 – Nå skal vi feire at vi tross korona er på en veldig bra plass. I desember 2020 er det 35 år siden Radio Harstad første gang skrudde på mikrofonene, og det har ikke vært stille siden, forteller lokalradioen i Troms og Finnmark.

Sendingen begynner fredag 18.12 kl 16:00 og kan høres på FM 101,9 eller via stream på nettradioen www.radioharstad.no eller apper. Sendingen er live helt fram til lørdag 19.12 kl 22:00.

Følg også @radioharstad på facebook og instagram, det blir konkurranser og giveaways hver eneste time gjennom radiomaratonet!

Den tradisjonsrike maratonsendingen er et årlig høydepunkt, og ekstra kjærkomment i år da stort sett alle andre arrangement vi skulle delta på har blitt avlyst.

 – Selv om sendingen markerer slutten på denne radiosesongen har vi noen gode nyheter, vi kommer til å ha noen aktiviter også i romjula, mer info om dette kommer. Og flere gode nyheter kommer under sendingen, forteller Radio Harstad.

Her kan du lytte: www.radioharstad.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar