Oddny Marie Djupdal FOTO: Privat/ Radio Trøndelag
Radionyheter

Måtte opp i 10 lykketall for lykketallspotten gikk

Radiobingo har igjen blitt populært, takket være at den øvre grensen for jackpoten er hevet til 100 000 kroner. Den hadde ikke gått på en stund, så Radio Trøndelag vurderte drastiske tiltak. 

Tirsdag  var det som vanlig Radiobingo på RADIO Trøndelag. Lykketallspotten var overmoden med 100.000 kr og denne uka var det hele 10 lykketall.

– Vi hadde som plan å «tvangskjøre» potten, ved å bruke alle tall som lykketall i spill 5, tirsdag 24.03. hvis den ikke gikk tirsdag 17.03, sier Anne Leinum, som er bingoansvarlig i RADIO Trøndelag.

– Vi annonserte dette mellom spill 4 og spill 5 under sendingen,  men så fikk en heldig spiller Bingo på tre-rekker i spill 5, med lykketall 75.

Den heldige vinneren er Oddny Marie Djupdal fra Skogn, som dermed vant 100.000 kr. Hun kjøpte bingoblokken hos Shell Sparbu.

Det tok noen minutter før hun forsto at det var lykketallspotten hun stakk av med. Under et senere intervju kunne hun fortelle at pengene passer godt til oppussings-prosjektet i leiligheten.

– Jeg fikk nesten ikke sove i natt men det begynner å sige inn nå, sier en lykkelig Oddny Marie til den trønderske lokalradioen.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar