Radionyheter

Metro lanserer Norsk Jul

Egne kanaler for julemusikk er det nå flere lokalradioer som satser på. Nå lanserer popup-kanalen Radio Metro Norsk Jul

Det begynner å bli ganske mange aktører som satser på å få opp julestemningen i norske hjem, med helt egne og skreddersydde julekanaler.

Tidligere har vi hørt om Jul i Innlandet, som er Hedmarksradioenes digitale julekanal, med julemusikk som er tilpasset de lokale lyttere.

Nea Radio har relansert sin julekanal som Nea Radio + Jul, som en tilleggskanal for sin tilleggkanal Nea Radio +. Tanken var etter det lokalradio.no erfarer å spille julemusikk på den vanlige tilleggkanalen, men den vanlige utgaven ble så populær at Nea rett og slett lanserte en helt egen julekanal.

Begge de to nevnte er tilgjengelig på lokal DAB og på internett over hele verden.

Nå er det Radio Metro som har lansert sin julegave. Den har fått navnet Norsk Jul og spiller non stop julemusikk.

Av navnet kan du vel gjette at innholdet er norsk julemusikk. Denne kanalen er tilgjengelig på lokal DAB i Oslo/Akershus og på Sørlandet, samt på nettradio over hele landet.

Dette er en popup-kanal, noe Radio Metro har hatt suksess med å lansere flere ganger i løpet av året.

Disse tre julekanalene kommer i tillegg til tilbudet fra riksaktørene P4-gruppen og Bauer Media. Ingen blir overrasket om også NRK vil lansere en eller flere kanaler med julemusikk, men de har en tendens til å vente til desember.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar