Hilde Apneseth Foto: The Beat / Radio Metro
Radionyheter

Metro søker etter folk på flere plattformer

Radio Metro er ute etter reportere og programledere som kan bidra på flere plattformer og søker derfor nå etter innholdsprodusent.

– Er du programleder, innholdsprodusent, utegående reporter, skribent eller en god blanding av alt? Slik starter den seneste stillingsannonsen fra Metro Sounds, som er firmaet bak Radio Metro.

– Vi ser at behovene endrer seg med tiden. Allerede nå trenger vi folk som kan levere innhold på flere forskjellige flater. Det sier daglig leder Hilde Apneseth.

– Det holder ikke lenger å være en god DJ for å jobbe i radio. Fremtidens radiomedarbeider må være svært fleksibel og kunne håndtere både lyd, video, bilde og tekst, sier Apneseth til lokalradio.no

Mer konkret søker Metro Sounds etter:

  • Selvgående og erfarne programledere til ulike flater. Aktuelle tidspunkter på radio: 06:00-10:00 og 14:00-18:00
  • Allsidige innholdsprodusenter som bidrar både på analoge og digitale flater innen radio, podcast, sosiale medier og våre hjemmesider
  • Bidragsytere i vår underholdningsapp OnePlay og våre sosiale medier-kanaler

– Slik sett følger radio etter de store mediehusene der redaksjonelle medarbeidere allerede i lengre tid har levert innhold på en rekke forskjellige flater, sier Metro-sjefen.

– Jeg vil si at det å være innholdsprodusent blir stadig mer krevende og komplekst, men det gir også masse nye spennende muligheter for dem som henger med på den digitale utviklingen, avslutter Apneseth.

STILLINGSANNONSEN FINNER DU HER

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.